Etusivu » Kuolinilmoitukset

Kuolinilmoitukset

Välitämme lehti-ilmoitukset kaikkiin kotimaisiin julkaisuihin. Hoidamme myös hautajaisohjelmien painatukset ja avustamme ohjelmien suunnittelussa. Lehti-ilmoituksessa on edesmenneen henkilötietojen lisäksi tavallista mainita lähimpien omaisten nimet ja mahdollisesti muistolause tai useampi. Mikäli vainaja oli sotiemme veteraani tai toiminut lottana, voidaan ilmoitukseen liittää siitä kertova merkki. Risti voidaan tunnuksena korvata jollain muulla edesmenneen elämänkatsomuksellisella tunnuksella.

Sairaalaa tai muuta laitosta ei suositella kuolinilmoituksessa ilmoitettavaksi kuolinpaikkana. Haluttaessa voidaan merkitä syntymä- ja kuolinpaikkakunnat. Yritykset ja yhteisöt voivat ostaa lehteen kuolinilmoituksen niiden toimintaan keskeisesti vaikuttaneen henkilön muistolle.

Hiljaisuudessa haudattaessa kutsutaan saattoväki henkilökohtaisesti. On hyvä tehdä lista kenet kutsutaan ja laskea saattoväki ainakin tarjoilua ajatellen. Kuolinilmoituksen voi laittaa lehteen hautauksen jälkeen ja samassa voi myös kiittää niitä, jotka ovat kunnioittaneet vainajan muistoa ja lohduttaneet omaisia osanotollaan. Yleisissä hautajaisissa kuolinilmoitus laitetaan lehteen ennen hautajaisia. Ilmoituksessa on yleinen kutsu siunaus- ja ehkä myös muistotilaisuuteen. Kiitosilmoitus laitetaan lehteen hautauksen jälkeen tai lähetetään henkilökohtaiset kiitokset vainajaa muistaneille.

Muistolauseet

Muistolauseita voitte käyttää kukkalaitteiden korteissa ja nauhoissa, kuolinilmoituksissa sekä surunvalitteluissa.

Muistolausevihko

Aloita hautajaisten suunnittelu Memoria sovelluksellamme

1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi.

4. Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Puhelin

05 374 4451

Sähköposti

toimisto@hautaushonkanen.fi